Ons Team

Ontmoet het team achter Quinten-Art

Jantien 

Oprichter en algemeen directeur van Quinten-Art

Jantien is de oprichter en algemeen directeur van Quinten-Art. Als moeder van een zoon met autisme maakt ze de uitdagingen maar ook de mooie kanten van autisme van dichtbij mee. Haar drijfveer is om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van mensen met autisme. Jantien’s aanstekelijke enthousiasme en haar open en communicatieve karakter komen goed van pas bij het realiseren van Quinten-Art’s missie: Samen een inclusieve omgeving creëren waarin we de unieke talenten en diversiteit van mensen met autisme zien en vieren.

Jantien heeft Economie gestudeerd met een specialisatie in finance en wiskunde. Getraind als strategie consultant bij Bain, heeft Jantien een langdurige carrière als strateeg achter de rug. In haar meest recente rol was zij Strategy Program Director bij Royal FloraHolland. Door het opzetten van meerdere bedrijven heeft Jantien zich ontwikkeld tot expert op het gebied van ondernemerschap en start-ups. Ze is adviseur geweest voor verschillende start-ups en is een mentor geweest bij start-up accelerator Startupbootcamp.

Als natuurliefhebber gaat Jantien graag op pad samen met Quinten en zijn autismegeleidehond Nayán. Jantien is getrouwd met Steven en samen besteden ze hun tijd tussen Amsterdam en het rustige Schoorl waar Quinten en zijn zusje Zoë met veel plezier opgroeien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annemein 

CMO van Quinten-Art

Annemein is de marketing strateeg van Quinten-Art. Annemein heeft haar ervaring in de marketingwereld opgedaan bij het marketing bureau Iris Worldwide. Hier heeft ze marketingstrategieën ontwikkeld voor een scala aan internationale bedrijven. Met deze ervaring heeft ze zich ontwikkeld als een ware marketing-en communicatie specialist.

Annemein heeft een passie voor duurzaamheid en ondernemerschap. Het werken bij een sociale onderneming als Quinten-Art past perfect bij de positieve impact die ze wil maken met haar expertise. Door zich in te zetten voor Quinten-Art wil ze de wereld een beetje mooier maken.

Naast Quinten-Art heeft Annemein haar eigen bedrijf waar ze start-ups helpt met het opzetten van hun marketing-en communicatie strategie.

In haar vrije tijd kun je Annemein vinden op haar yogamat of geniet ze van een wijntje in een leuk restaurant. Daarnaast verdiept ze zich regelmatig in zelfontwikkeling en is self-care  een van haar favoriete onderwerpen om over te lezen tussen haar planten in haar mooi met duurzame producten gestylde appartement in Amsterdam.

De Quinten-Art familie

Quinten-Art had niet zo ver kunnen komen zonder de hulp van ons enthousiaste team freelancers

Elsa

Graphic Designer

Steffany

Photography

JiaTjun

Graphic Designer

Kimberley

Copywriter & Social Expert

Johan

Pricing Specialist