Beautiful products

by beautiful minds

Missie

Met Quinten-Art brengen we de unieke en bijzondere talenten van mensen met autisme onder de aandacht. Zo dragen we op een positieve manier bij aan het bewustzijn en de beeldvorming over autisme in de maatschappij. Daarnaast is ons doel het vergroten van het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid van mensen met autisme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beautiful Minds

Het brein van mensen met autisme verwerkt informatie anders dan een ‘gemiddeld’ brein. Signalen komen op een andere plek binnen en worden anders uitgelezen. Dit maakt de wereld voor mensen met autisme soms onoverzichtelijk en moeilijk te interpreteren. Vooral sociale interacties en het verwerken van prikkels zijn een grote opgave. Dat neemt niet weg dat veel mensen met autisme vaak uitzonderlijk getalenteerd zijn en een unieke blik op de wereld hebben. Met Quinten-Art bieden wij een podium aan deze bijzondere talenten om zo samen de wereld een stukje mooier te maken.

Beautiful Products

Wij maken kwalitatief hoogwaardige designproducten gebaseerd op het ontwerp van mensen met autisme. Onze producten hebben een prachtig verhaal en zijn gemaakt om bijzondere talenten met de wereld te delen. We hebben passie en aandacht voor duurzaamheid en vormgeving, maar bovenal voor het delen van onze missie: Een inclusieve wereld waarin we verschillen vieren. Ook aan de verpakkingen wordt veel aandacht besteed en dat maakt het extra leuk om cadeau te geven!

Een deel van elk verkocht product gaat naar de designer.

Meer over Quinten-Art

Quinten

De designer van de eerste serie producten 

Meer over QUINTEN

Ons Team

Ontmoet het enthousiaste team achter Quinten-Art

het TEAM

Duurzaamheid

Wij willen graag bijdragen aan een mooiere wereld

Lees hier meer

Wilde even laten weten dat de mokken en ingelijste tekening zojuist zijn binnengekomen.
Het is prachtig!

{

Mijn vrouw en ik hebben al onze eerste thee uit de bekers gedronken. We zijn superblij met de zeef, want we drinken graag thee van losse blaadjes.

De overige 3 ga ik als cadeaus aan familie geven. Verheug ik me op!

-Bart de Liefde