waarom dit project?

Als bron van inspiratie voor kinderen met autisme en als baken van hoop voor ouders en hun omgeving

Achtergrond

De verwoestende blikken van andere ouders in de supermarkt die je aanstaren als je kind een meltdown heeft. Elke ouder van een kind met autisme kent ze.

Jarenlang hoor je als ouders wat je kind allemaal níet kan. Wat er schort, wat anders is en wat in de toekomst waarschijnlijk problemen gaat opleveren.

We vonden het tijd voor een ander geluid. Het is tijd om te horen wat er wél kan. Om te vieren wat anders is. Om de wereld te zien door de ogen van kinderen met autisme. 

Over Quinten

Dit is Quinten. Hij is negen jaar oud en woont in Amsterdam. Zijn hobby’s zijn wiskunde, natuurkunde en tekenen. Als hij tekent kan hij de drukte van de wereld om zich heen uitfilteren en komt hij helemaal tot rust.

Quinten heeft autisme.

Met Quinten-Art willen we juist de mooie kanten van autisme laten zien. Quinten’s voorliefde voor wiskunde komt terug in zijn keuze voor geometrische vormen. Met zijn tekeningen geeft Quinten ons een blik op de wereld vanuit een ander perspectief.

Een blik die inspireert en verwondert.

Missie

Quinten-Art brengt de talenten van kinderen met autisme onder de aandacht met als doel het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid van deze kinderen te vergroten.

Met Quinten-Art willen we het bewustzijn vergroten dat mensen met autisme vaak bijzondere talenten hebben.

We maken producten gebaseerd op het design van mensen met autisme. De producten zijn prachtig vormgegeven. En daarom ook leuk om cadeau te geven. Niet alleen vanwege het prachtige verhaal, maar ook omdat het echt mooie en kwalitatief hoogwaardige producten zijn.

15% van de opbrengst wordt gedoneerd aan het Autismefonds.

Wil je fanmail?

Sluit je aan bij mijn fanclub!

Website

www.quinten-art.com

Bellen

+31 6 24 616 006

Mailen

info@quinten-art.com