Talent gezocht!

Heb jij autisme en een bijzonder talent?

Laat jouw talent aan de wereld zien!

Jouw talent in de spotlight

Quinten-Art gaat samen met de NVA de bijzondere en unieke talenten van mensen in de spotlight zetten.

Heb jij autisme en een bijzonder talent. Laat je talent aan de wereld zien! Van 26 februari tot en met 19 maart kan je jouw inzending insturen.

Vanaf 22 maart zijn alle inzendingen te zien in een online expositie ‘Beautiful Autism’. 

Jouw talent op een kaart?

En we maken het nog leuker! Tijdens de autismeweek kan er gestemd worden op alle inzendingen. De vijf winnaars laten we op een kaartenset drukken! Deze kaartensets zullen in onze online store en in winkels te koop zijn!

En we gaan je filmen, op social media zetten en helemaal in de spotlight. Natuurlijk alleen als je het leuk vindt

 

Hoe kan je meedoen?

Vul het formulier in en upload jouw talent. Dit kan een afbeelding zijn van een tekening, kunstwerk, maar ook een foto van jezelf en jouw creatieve talent. Filmpjes of links naar een website met jouw werk mag ook! Vergeet daarbij niet ook een afbeelding voor in de expositie mee te sturen.

Lukt het uploaden niet of wil je liever een email sturen – stuur dan een email naar info@quinten-art.com. Stuur ons in ieder geval de volgende informatie: je naam, leeftijd, een omschrijving van jouw talent en een foto, filmpje of link!

Inzenden kan tot en met 19 maart!

 

3 + 14 =

Voorwaarden voor deelname

En we maken het nog leuker! Tijdens de autismeweek kan er gestemd worden op alle inzendingen. Van de vijf winnaars laten we een kaartenset drukken! Deze kaartensets zullen in onze online store en in winkels te koop zijn!

En we gaan je filmen, op social media zetten en helemaal in de spotlight. Natuurlijk alleen als je het leuk vindt